Fuck!

my friend sent this picture ... I feel a bit silly but when I think about it, they are always I'll be in touch to him ...miss him a little even though he acts like a pussy to me quite often ... but what do I do? we were crazy close friends ..


Ny header!

Nu har jag en ny header :D
Vilken va bäst :)
förre?
Efter?

Såja!

nu är den köpt!

Skoltrött!

Fan...orkar inte med skolan längre! Är så jävla trött på skolan...vill bara vara hemma o sova eller nått. Men aja jag kan inte göra så mycke åt saken. Idag ska jag åka o köpa klänningen!!! Fast innan de kanske jag ska åka o ta prover för min mage :( men aja skönt att ha de gjort. Men nu ska jag rita mandalas


JAG SÅG DEN!

Asså idag har de varit en fett chill dag! Jag började skolan som vanligt och hade svenska o efter de hade vi en liten schema ändring så vi hade engelska. Men jag, Lina, Julia, Matilda och Moa gick lite tidigare för att vi skulle dra o möta upp Hammarbyfotbollslag för att fixa en reklamfilm till skolan. De gick as bra, vi fick snacka med Castro-Tello o lite annat folk där. Hihi de va as najs. Aja efter de va klart så drog vi alla in till stan o sen åt vi och så, efter de så gick vi runt o kollade lite o jag såg min klänning! asså på riktigt! den va as fin! dör! Asså den va så jävla fin, ville bara ta den! asså ärligt! Så ska eventuelt åka o köpa den o allt i morgon! :D YEEEEEEEEEEEYYYY!! :D

HEHE JAG ÄR DUKTIG!

Jag har fan blivit duktig på att blogga! eller jag har iaf varit bra på att blogga idag. Har precis snackat lite med älsklingen men han höll på att somna så vi la på o messar ist :) hihi. Jag vet inte vad jag ska skriva om så dehär fick bli ett kort inlägg. Puss på er sötnosar!
Snygg min älskling är ;)

Jag har tråkigt lalala

Tjjjjjoo kompisar o allt annat. Just nu sitter jag i sängen o kollar på tv :) jag har jätte tråkigt så tycker att nån kan ta o messa eller nått med mig!

Skolavslutnings klänning!

Jag har suttit o kollar efter skolavslutnings knänning hela dagen idag. O finaly i found one! :D hihi så jag o mami o syskonen ska kanske åka o köpa den på onsdag. i morgon ska jag, Kortisen (Lina), Julia, Matilda och Moa dra o fixa med en film vi ska göra till skolan så vi blir borta från 10-vi kommer hem xD HAHAHHA men asså venne vilken tid vi kommer hem. Men här kommer en bild på klänningen jag ska köpa :D

Högsta volym

Tjooo kompisar o allt annat nu är. Just nu ligger jag i sängen med musiken på högsta volym. De är så skönt att bara kunna lägga sig i sängen o sätta på hösta volym på musiken, fan njuter av dom här stunderna. Hahahahahahahahahahaha nu lätt dedär bara knas. Men asså jag tycker att de är grymt att ligga i sängen o lyssna på musik man blir avkopplad hahahahahahaha jaja nu börjar dehär inlägget bli lite random så godnatt sötnosar! ❤

Bilden är från båten på väg hem från Finland


Tröööööööööööök!

Jag har så jävla tråkigt xD Har inte ett skit att göra så jag började redigera en bild :) hihi såhär blev den ;) hihi
ÄLSKAR DIG ALBIN!
Ska åka till albin i morgon så räkna inte med att de blir så bra uppdatering men kan försöka uppdatera ibland ;) hihi om jag orkar ;)

Test!

Ska
kolla om dehär fungerar hihihi

Heeeeeej Kooooooompisar

Just nu sitter jag i skolan, har matte typ. Men de finns inget att göra så jag bloggar lite. Aja hihi nu vet jag inte vad jaf ska skriva hejdå!

Photo Booth



Här kommer en massa drivbilder på mig och andra från min phot booth :)


(2012)


(2012)


(2010)


(2011)


(2011)


(2012)


(2012)


(2012) jag har inte täkt för ansiket jag har ett knas heasset bara xD

Jag är sämst på att blogga..

..men vem fan bryr sig? inte jag iaf? jag tänker inte blogga för att alla vill de xD HAHAHAHAH nu börjar de kännas lite som att jag dampar med de gör jag inte :) hihi men asså gick mest in på bloggen för att jag läste ett blogginlägg på en annan blogg om vänskap o tyckte de va så jävla fint skriver..:D så då blev jag lite sugen på att blogga, hihi :D o om de är nån som vill läsa min blogg o undrar vad den heter så vet jag inte för att de va nån random blogg jag hamnade på från no where xD HAHAH men aja. asså jag har ont i hela kroppen från i helgen o jag är så trött o hungring är jag oxå (får gå ner o göra en macka sen ;)) aja jag venne vad jag ska skriva xD så nu kommer de en bildbomd på folk som är saknade o jag vill träffa!

Tova och Felicia mina über söta kusiner :)


Linnea och Sara mina knasbollar till kompisar ;)


Sanna min barndomsvän som jag inte träffat sen förra sommaren.


Min underbara pojkvän (ska träffa på fredag men iaf)

Albin har åkt hem.

albin åkte hem för nåra timmar sen :( inte okej! saknar honom såååååå mycke! men aja just nu sitter jag o snackar skype med Felicia, Anton, Albin o Marcus :) de är fett najs :) kanske ska åka till honom nästa helg för att jag kanske inte ska åka till finland men jag venne xd HAHHA nu får dom snart damp för att jag skriver xD HAHAHHAHA pusssssssssssssss!

Back on track bitches!

Okej nu är jag tillbaka på riktigt..som jag sagt alla andra gånger men nu tror jag fan att dehär ska bli bra :D hihi. Aja idag har jag inte gjort så mycke. O i morgon är de fredag o då kommer Albin hit :DDDDD hihi awesome :) Men ja, vete fan va vi kommer göra, men på lördag är vi hemma själva med Ralle :) hihi naaaaajs :) ajajaja nu orkar jag inte skriva mer pusssss!


Bild på när han somnade igår ;)

Felicia är bög!

HIHI så nu har jag bloggat Felicia :D

i'm back bitches!

tjatja alla som inte läser min blogg, tror inte att jag har nåra bloggläsare men aja, Felicia tyckte att jag skulle blogga så let's do it :) Just nu sitter jag ute på uteplatens o fryser..de är jätte kallt i skuggan..aja jag har inte bloggat för att jag inte orkat o sen så har jag varit hos Albin oxå :D hihihihi men aja jag vete fan vad jag ska blogga om xD hahahah hihihihi vilken ful blogg jag har XD HAHAH aja nu ska jag äta mat o sen dra o träna :) puss på dig felicia, för jag tror du är den ända som läser min blogg xD så från och med nu ska jag bara blogga för tidsfördriv eller om jag behöver skriva av mig nånonstans :D

Jag o failbarnet i tisdags :D