HEMMA! :D

Nu är jag hemma! :D

@ my new home

Nu är jag hemma hos mormor där jag ska bo en vecka. För att min mamma o pappa har åkt till Egypten..men idag ska jag vara med Julia. Fett kul jöööö. Aja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer..

Jag ser ut som en mexikansk maracas o felicia ser ut som en svensk tjej..:D

De regnar!

Kom inte på nån bättre rubrik xD haha. Men just nu sitter jag o pratar med älsklingen o hans morbror på skype. Awesome :) men nu tycker dom att jag skriver för mycke XD haha puss

Jag har orange hår lalala. o jag är trött som fan lalala.

Vem är biffigast?


Han säger att han inte har muskler men fan..han säger oxå att jag är biffigare än honom...vem är biffigast? ;)

~En bild säger mer än tusen ord~


@ felicias house

Just nu sitter jag inne hos felicia har haft en awesome kväll :) fast jag saknar albin :(


~Jag älskar Albin~

Heeej på er kompisar, jag har inte bloggat dom senaste dagarna för att jag har varit med Albin :) Vi hade så kul, mycke skratt o mycke pussar! Hihi men nu har han åkt hem. Men jag ska åka ner till honom nån helg snart så att jag kan träffa hela hans familj och så. Har träffat de som bor i Tumba men vill ju träffa alla hans 5 syskon o mamma o lådsas pappa o allt :D hihi men aja just nu sitter jag o snackar skype med Felicia, ska sova hos henne ikväll, sen ska jag kanske träffa Linnea o Sara :) Awesome eller Awaysome som min mamma säger att de heter. Jag har slingat mitt hår o de är typ orange! :( inte okej!

~RUBRIK~

Har haft världens bästa dag! först så va jag med becca o ralle o vi kollade film o fixade oss, sen gick vi till mormor och morfar och målande ägg :) Sen drog jag o felicia o becca ut o möte Albin :D aaaaaaaaaaaaaaaah de va fett kul :) hihi sen så har vi myst hela kvällen. o nu sitter jag här i sängen med Felicia o Chriszy o snackar skype med älsklingen o Daniel :)  Så kul o imorgon ska han sova här :D hihi :)

~ÄLSKAR DIG MIN KYCKLING~

Albins brud!

Tjo bloggen! albin kommer hit i morgon är så glad! :D jag sitter o snacka Albin och Linnea :)

HIHI

Nu sitter jag o snackar skype med Julia och Simon :D awesome! :D

Bilen.

Just nu sitter jag i bilen på väg från skärholmen till maxi. För att vi ska in o handla påsk grejer, vi ska typ fira påsk idag för att mamma ska jobba hela dagen i morgon. Aja who ceras? Men på söndag ska vi på middag hos mormor o sen på kvällen kanske älsklingen ska till sin kusin som bor i tumba så kanske ska träffa honom då :D gaaahs! Sen på måndag kommer han hem till mig o ska vara hos mig tills på söndag :D yeey! Men nu är jag vid maxi babes så bloggar senare puss


ÄLSKLING!

Just nu ligger jag i sängen o snackar med min underbara älskling<3 Hihi, nu ska jag prata med honom ist fuck bloggen puss!

Saknar! kolla hårfärgen! GAAAHS!

Hihi :)


HAHAH!

Älsklingen har färgat håret blondt! HAHAH de blev såååå coolt! o jag driver inte fyfan va snyggt de blev!

6 dagar kvar!

Hihi nu är de bara 6 dagar kvar! hihi yeey, de blev ändrade planer till helgen btw. Felicia ska till västerås på typ fredag eller lördag venne vilken dag så hon kan inte vara hos mig på lördag..aja hon kommer hit på Söndag till måndag. Då ska vi typ kolla på skräckfilm o har typ lite halft lovat nicke att antingen snacka med honom eller spela in när vi kollar på skräckfilm för han vill höra eller se xD hahahhahaha men aja de blir väl kul (y)

Jag för på lördag prick ett år sen, fyfan vad jag saknar mitt hår, kolla färgen och längden? Omg vill ha de tillbaka! ångrar att jag klippte de och färgade de! :(

Kan inte sova

Just nu ligger jag i sängen o kollar film för att jag inte kan sova för är fett uppspelt! Älsklingen kommer hit på måndag o stannar tills på onsdag :) åh jag är så glad :) åhh vi kommer ha så kul :) sen kommer jag ha en sjukt bra helg med felicia :) sen på måndag ska jag vara med felicia, älsklingen o Linnea :) vi kommer ha så kul :) aaaaahhhh va jag är glad :D vet inte vart jag ska ta vägen :) hihi. Men idag har jag inte gjort så mycket typ skolan, snackat skype med Nicke, Jennifer, Andreas o Felicia typ sen har jag tränat o nu ligger jag här o har precis ätit för jag va hungrig :) men godnatt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3171537/images/2012/pic_196706144.jpg" class="image">


Skype!

Just nu sitter jag o snackar skype med monta. Hehe as kul men bara så att alla vet så älskar jag mitt nya skype namn!

Kolla de är så fint! :D hihi love it! :)
Aja vet att jag är seg på att blogga men fan de är så segt att blogga. Fett tråkigt :o Men ja..idag är de första april vilket betyder att alla driver med varandra..fett jobbiga! jag orkar inte, varför ha en dag när man driver med folk? :o Jag driver med folk alla dagar på året? 1 april är lixom no big deal? :o hihi men nu har jag inget mer att skriva puss.