BIO

just nu sitter jag i sängen, vaknade typ vid halv 2 av att mamma kom upp i mitt rum xD men jag ska på bio med mamma idag. Awesome! :D kommer tyvärr inte ihåg vad filmen hette xd hhahaha fail xD

💔

💔


Varför händer allt när man som minst vill de?

Mitt lov har börjat sämst! jag orkar inte mer! först var jag sjuk o nu är hela min familj kaos! Lovar vet fan inte vad jag ska göra? min familj håller på att falla i bitar?! Finns inte så mycke jag kan göra..min mamma som betyder mer än allt annat för mig bröt ihop totalt o började gråta idag. De va sjukt jobbigt att se, jag började fan gråta mer än innan när jag såg de. Börjar gråta bara att skriva av de. Här kommer en text jag skrev till henne på facebook.

@ felicias house

Just nu sitter jag hemma hos felicia o väntar på att hon ska äta klart så vi kan dra hem till mig o sen ska vi ha de as mysigt :)

Måste bara testa en grej som jag ska kolla på datorn sen när jag kommer hem hur de blev xD 😊😃❤


Trött brud!

Just nu sitter jag o snackar med Linus o Jesper på skype, de är fett flum HAHAHAHAHA men ah. är fett trött så ska sova snart. men blir inga fler blogginlägg idag
puss bitchs!

WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

FUCK MY LIFE! KOMMER HOSTA SÖNDER MIN FUCKING HALS..DEHÄR ÄR INTE KUL O HALSEN O HOSTAN BLIR BARA VÄRRE O VÄRRE..SEN TROR JAG ATT JAG HÅLLER PÅ ATT FÅ FEBER OXÅ! FUCK vilken dålig start på dehär lovet..eller inte..wäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää. min röst har jag hostat sönder och de gör as ont att svälja..wää fml!

Blä!

Jag mår så jävla dåligt just nu..blä jag orkar inte vara sjuk..vaknade vid 9 av världens jävla hostatak..inte okej. Mitt huve gör ont, venne om jag har feber. Blä..de gör ont i hela kroppen :(


SJUK.

FML! jag har blivit sjuk, sista skoldagen innan lovet i morgon o jag hade lovat lina att gå till skolan men får inte för mamma..har försöt få henne att tilllåta mig att gå men hon vill inte att jag ska bli sjukare så bilr att vara hemma i morgon..så mitt lov börjar nu, YEEEY awesome start på lovet...eller? jaja just nu ligger jag i sängen o kollar tv, finns fan inte ett skit att kolla på..aja orkar inte skriva mer, kommer nog ett eller två inlägg i morgon eller nått
puss bitches!


Trööööööött chey in tha house!

Idag så fick vi sluta klockan 12, så jag och Lina gick hem till mig och åt en macka o tog med alla mina grejer till träningen sen gick vi till bussen och åkte ner till Tumba centrum, köpte med oss SUBWAY. Sen efter att vi köpt de gick vi hem till Lina och åt, de va fett gott. Efter vi hade ätit så pluggade vi lite. Sen så gjorde vi Tårta. Sen så åt vi tårtan och kollade på lilla jönssonligan på kollo. Den va fett bra. Sen så kom min älskade mormor o hämtade mig o skjutsade mig till träningen sen så tränade jag o nu är jag hemma nyduschad o fräsch.

Alla har vi varit små.

Fan då.

Alla video inlägg kommer in typ 5000000 gånger :o aja de är inte med flit. Men just nu sitter jag i skolan på engelska. De är så jävla tråkigt. Men jag ska skriva ett brev. Så nu har jag inte tid att blogga. Hejdå kompisar :)

Trött brud säger godnatt


Trött brud säger godnatt


Trött brud säger godnatt


Random xD


Random xD


Random xD


Sova snart.

Jag ska snart sova efter som att jag ska upp tidigt i morgon för att spela match, idag har jag sovit o sen varit hos kira hela dagen (kommer bild på henne sen) så nu sitter jag i sängen o snackar skype med Felicia :D

Kira och mamma, kira sjöng blinka lilla stjärna för oss, sötnosen!

SKKKKKKKKKYPE!

Just nu stter jag i min underbara säng o snackar skype o chattar med Chriszy som sitter i köket där nere xD hahah så gör vi i min familj, vill vi nått så är de sms eller facebook som gäller :) hahah eller så sitter man o skriker på varandra, de är lixom ingen som vill/orkar gå till den andra xD men jag har en förklaring till varför jag inte vill gå ner eller någon annan stans..det är för att jag har så sjuk jävla ont i mina knän o då gör det ont att gå i trapan så jag går som en mogolid sengångare/pingvin ner för trapporn så de är inte speciellt kul att gå ner..säga något på 10 sekunder o sen gå upp igen xD haha men aja nu kommer helgens planer:

Lördag- SOVA :DDD o jag ska sova riktigt jävla länge! :D men sen efter de vid typ 2 tiden så ska jag till kira på kals efter som att hon fyller 2 år på söndag! Bruden börjar bli stor..då menar jag inte på åldern utan på bredden xD haha nej men jag skojade hon är jätte söt, världens underbaraste lilla unge, men jaja back to the...vad de nu man ska kalla de xD sen efter kalaset ska jag nog inte göra så mycke, ta de lite lugnt :)

Söndag- Gå upp vid 11, byta om och fixa mig sen blir det nog att dra till Lina för att sen åka på match efter matchen ska jag hem duscha och fixa mig o sen är de fotografering, efter den så blir det att fira Mormor som fyller 61 ;)

Aja hade inget mer att säga, bye bitches! :D


Cp engelska snart.

Just nu sitter jag o matilda och väntar på att cp engelskan ska börja. Vi ska vara med 9orna idag..bläääää vad tråkigt, men jag ska ta och plugga till provet som vi har nästa vecka. Yeeey va kul med prov...eller? fyfan vad jag hatar prov...jajaj nu ska jag inte tjata, men men..orkar inte blogga mera nu, vi hörs sen.
Bye bitches!
image description

SKOLASKOLASKOLASKOLA!

Just nu sitter jag i skolan med en sjungade o frisk matilda bredvid mig..jaja vi väntar på att få börja lektion. Skolan suger riktigt hårt. men nu börjar jag.

Tillfälligt!

Har just nu en tillfällig design, som Chriszy har gjort. Ska fixa en ny på söndag eller måndag, hon ska iaf fota mig på söndag. Sen på kvällen ska vi till mormor på kalas för att hon fyller 61 år då, yeey, nu var de ett år sen dom var på hawaiiiiiiiiii, tur att dom inte är där i år igen för de va jätte jobbigt när dom var borta, saknade dom fett mycke ju :( aja nog snackat om de, just nu sitter jag brevid Chriszy i hennes säng, ska snart gå o lägga mig :) aja sista inlägget idag iaf.


Skype..

Just nu sitter jag o snackar skype med Alexander (?) venne äns vem han är? hahha men aja ah. har inget att skriva..bye bitches :)

Love u felicia <3

nytt!

så hu är de lite nyare och finare på min blogg! De är najs de. Kände att de behövdes. Kanske inte världens finaste men den duger iaf. Aja nu har jag inte så mycke mer att skriva, bye bitches! <3

Jag ser ut som en jävla mexikansk marakas!

~Jag kanske inte har dom största brösten, dom sto...

~Jag kanske inte har dom största brösten, dom stora perfekta läpparna, jag kanske inte har den där stora rumpan men jag är fan mig själv o de är det som är huvudsaken för mig. Alla kan tycka vad dom vill om mig men jag är nöjd med mig själv och det är de som är huvudsaken~